Waarom WorkForMe

Hét platform dat aannemers met elkaar in contact brengt om uw planning vlotter te laten verlopen.
Op zoek naar een goede onderaannemer?
Op zoek naar een tijdelijke opdracht?
Nood aan een vervangende kracht voor een uitgevallen medewerker?
WorkForMe biedt een netwerk van zakelijke contacten aan, gewaardeerd door en voor professionele aannemingsbedrijven en aannemers.

Hoe werkt het?
Je maakt een account aan in enkele klikken.
Vervolgens kan je direct werk plaatsen waarvoor je iemand zoekt.
Ontvang je een reactie? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met deze aannemer.
ndien je niet de reactie krijgt die je verwacht, helpt WorkForMe graag persoonlijk.
Je account annuleren kan eenvoudig en altijd.

Opgericht door…
WorkForMe werd opgericht door Tinne Claus, partner van een zelfstandige schrijnwerker met meer dan 15 jaar ervaring en een goed gevulde orderboek. De nood aan een extra kracht is dan ook regelmatig noodzakelijk, maar die zoektocht bleek niet zo eenvoudig. Hoe kan je tenslotte op voorhand weten dat de persoon in kwestie zal voldoen aan jouw kwaliteitseisen?
Zo ontstond WorkForMe, hét platform dat aannemers met elkaar in contact brengt. Maar dat is niet het enige! Na elk project kan er een beoordeling geplaatst worden, zo weet een andere aannemer direct wat hij/zij kan verwachten. Eenvoudig door middel van een aantal sleutels beoordeel je de geleverde prestaties.

Wat kost het?
Voor slechts €35 per maand is WorkForMe toegankelijk voor alle aannemingsbedrijven en zelfstandigen, groot én klein. Bovendien zijn de eerste 3 maanden na je registratie volledig gratis, zodat je het nut ervan vrijblijvend kan ontdekken.
Tot slot, wordt elke maand de beste beoordeling beloont. De volgende maanden kan je een romantisch etentje winnen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

Laat je netwerk groeien en registreer vandaag nog!